Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2013 13:39 - Как да изкараме някой лев от интернет
Автор: hronys Категория: Бизнес   
Прочетен: 2932 Коментари: 0 Гласове:
0




Oсвен че използваме интернет  за обмен на информация и забавление,той може да ни докара някои подълнителен лев към нас

Сега ще ви покажа няколко неща като започнем от интернет маркетинга,рекламата,неща от сорта плати си за да успееш и онлайн продажбите.

Ако сте решили да забогатявате с помоща на интернет това може и да стане но знайте че вършейки нещо с такава цел и то в интернет влагайте 90% от ваште усилия за да успеете.

Не разчитайте на един начин за онлайн доходи а изпровайте няколко за да направите река от онлайн приходи







 



1.Сайтове като Clixsense и други подобни сайтове изплащат пари на свойте потребители за това че са гледали рекламите на техните рекламодатели

2.Amazon seller-можете да си продавате вехтурийте през интернет

3.Blog– Стартирайте блог, пишете отлично съдържание. С добро място за реклама ще можете да изкарате някой и друг долар

4.Youtube.сайта изплаща пари на определен брои гледания на ваш клип.Така например можете да се забавлявате докато правите видео блогинг и изкарвате същевремено някои лев.Ако сте добър геимър можете да направите ревю на дадена игра или ваш геимплай които да е доста популярен

5pheedo– Ако имате RSS фийд, насочвате го да минава през Pheedo. Като Feedburner, може да включвате реклами във фийда си и ако имате голям трафик, рекламодателите ще ви плащат и екстра пари, за да показвате рекламите им.

6. Adbrite – Продавайте място за текстови реклами на вашия сайт. Това работи на принципа на DLM Marketplace, доста популярен начин!

7. Software Judge – Те ще ви платят над $50 за ревю на софтуер.

8.TraderXP-тук може да търгувате с акций ,печелите ако сте познали дали цената на акцията ще падне или ще се вдигне от момента на сключване на зделката.

9. LinkShare.com  – ако имате сайт може да се присъедините към Linkshare. Веднъж регистрирали се безплатно, можете да избирате компании, които да рекламират на вашия сайт. Компаниите обаче решават кои от тях да работят с вас. Като Commission Junction, тук също има един тон фирми, чакащи да рекламират на вашия сайт и да ви плащат за това.

10. ELance – програмисти, уеб дизайнери, писатели, редактори, могат да потърсят възможности за печалба чрез този сайт. За фрийленсъри е!



Бъдете креативни и независими,така единсвено ще спечелите



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hronys
Категория: Бизнес
Прочетен: 27430
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930